Угадай песню и исполнителя
|
|
shocoladka | Дата: Воскресенье, 2010-03-14, 6:07 PM | Сообщение # 211 |
Chris Watrin
Статус: Offline
| Quote (Cool) эт адам ламберт - whataya want from me))) нравится эта песня да да я тоже люблю)) If you fall for me I'm not easy to please Imma tear you apart Told you from the start, baby from the start. I'm only gonna break break ya break break ya heart.
|
|
| |
Cami | Дата: Четверг, 2010-05-06, 6:39 PM | Сообщение # 212 |
Игрок Ролевой-Николас
| TAIO CRUZ - BREAK YOUR HEART Sometimes I sleep, sometimes it's not for days And people I meet always go their separate ways Sometimes you tell the day By the bottle that you drink And times when you're all alone all you do is think
Мистер переводчик Николас Воулинг «ангелов-ботаников лучше не бесить». © Dean Winchester
|
|
| |
Forever_Young | Дата: Четверг, 2010-05-06, 11:42 PM | Сообщение # 213 |
Cayce Clayton
| Cami, Bon Jovi - Wanted dead Or Alive Watch me lean and watch me rock Super man dat hoe Then watch me crank dat robocop Super fresh, now watch me jock Jocking on them haterz man
|
|
| |
Cami | Дата: Пятница, 2010-05-07, 3:24 PM | Сообщение # 214 |
Игрок Ролевой-Николас
| Tori, Soulja boy - Crank Death comes sweeping through the hallway, like a lady's dress Death comes driving down the highway, in it's Sunday best
Мистер переводчик Николас Воулинг «ангелов-ботаников лучше не бесить». © Dean Winchester
|
|
| |
†˜V€ritắ$˜† | Дата: Суббота, 2010-05-08, 6:14 PM | Сообщение # 215 |
Игрок Ролевой-Кэти
| Blue Oyster Cult - Fire Of Unknown Origin Masquerading as a man with a reason My charade is the event of the season And if I claim to be a wise man, well It surely means that I don't know On a stormy sea of moving emotion Tossed about I'm like a ship on the ocean I set a course for winds of fortune But I hear the voices say
Кэти Избавь нас Боже от тех, кто думает что исполняет его волю. © Dean Winchester
|
|
| |
Cami | Дата: Понедельник, 2010-05-10, 2:44 PM | Сообщение # 216 |
Игрок Ролевой-Николас
| KANSAS - CARRY ON WAYWARD SON So many times, it happens too fast You change your passion for glory Don't lose your grip on the dreams of the past You must fight just to keep them alive
|
|
| |
†˜V€ritắ$˜† | Дата: Понедельник, 2010-05-10, 7:58 PM | Сообщение # 217 |
Игрок Ролевой-Кэти
| Survivor - Eye Of The Tiger Dije adios fue el final nada quedo entre los dos solo el sol, nuestro sol y el dolor y este adios.
Кэти Избавь нас Боже от тех, кто думает что исполняет его волю. © Dean Winchester
|
|
| |
Cami | Дата: Вторник, 2010-05-11, 2:05 PM | Сообщение # 218 |
Игрок Ролевой-Николас
| Erreway-Dije Adios I can feel her heart beat from a thousand miles And the heavens open every time she smiles I'm running to her thats where I belong I'm running to her like a rivers song
|
|
| |
†˜V€ritắ$˜† | Дата: Вторник, 2010-05-11, 6:13 PM | Сообщение # 219 |
Игрок Ролевой-Кэти
| Cami, Jason Manns feat. Jensen Ackles - Crazy Love Как часы ведут метели Мы так много не успели Думал я что время лечит Но когда станет мне легче? Каждый день одно и тоже Мысли стали так похожи Умерла моя мечта И дальше пустота
|
|
| |
Cami | Дата: Среда, 2010-05-12, 3:03 PM | Сообщение # 220 |
Игрок Ролевой-Николас
| Quote (†˜V€ritắ$˜†) Cami, Jason Manns feat. Jensen Ackles - Crazy Love а ну Не ругайся!!!! -IZZY-, Adam Lambert - For Your Entertainment Я краснею, я бледнею, Захотелось вдруг сказать: Станем над рекою Зорьки летние встречать.
|
|
| |
†˜V€ritắ$˜† | Дата: Четверг, 2010-05-13, 7:32 PM | Сообщение # 221 |
Игрок Ролевой-Кэти
| Из к/ф "В бой идут одни старики" - «Смуглянка» Дни и ночи у мартеновских печей Не смыкала наша Родина очей Дни и ночи битву трудную вели Этот день мы приближали как могли
|
|
| |
Cami | Дата: Понедельник, 2010-05-17, 4:53 PM | Сообщение # 222 |
Игрок Ролевой-Николас
| Лев Лещенко-День Победы Are you the fishy wine that will give me A headache in the morning Or just a dark blue land mine That'll explode without a decent warning
|
|
| |
SneЖок | Дата: Вторник, 2010-05-25, 5:57 PM | Сообщение # 223 |
| Mad About You - Hooverphonic ))) Как вы там, я вас люблю, где ваши руки Я могу вам спеть или раздеться чтобы вы Не умерли от скуки. Раз, два, три, четыре, пять Начинаем танцевать Хлопайте в ладоши Будем зажигать
|
|
| |
Cami | Дата: Четверг, 2010-06-03, 4:06 PM | Сообщение # 224 |
Игрок Ролевой-Николас
| Винтаж - Микки Маус You can stay, you can go Still or never be the same But I hope that we’re OK you can't no watch you don't now you don't know how I changed
|
|
| |
HacHi | Дата: Четверг, 2010-06-03, 5:53 PM | Сообщение # 225 |
Jay Khan
| Josh Henderson - Can you tell me its okay I can see it in your eyes It doesn't count as a surprise I see you dancing like a star No matter how different we are
История Хатико... Ian Somerhalder
|
|
| |